Base İş Ayakkabıları

16-12-2022 17:52
Base İş Ayakkabıları

Base İş Ayakkabıları

Base İtalyan iş ayakkabısı markasıdır. Her ayakkabı birkaç unsurun birleşiminin sonucudur felsefesi ile hareket eden Base konfor, güvenlik ve estetik unsurlarının gerçekçi çalışma ortamlarında laboratuvar testleri ve değerlendirmeleri sonucunda tasarlanarak üretilmektedir. 

İş kazalarında en çok etkilenen bölümlerin başında ayaklar gelir. Gün boyu ayakta ve ağır çalışma şartlarında çalışanların ayaklarını iş kazalarına karşı korumada iş ayakkabıları önemli rol oynamaktadır. Çalışanların çalışma ortamlarında işlerini daha güvenli bir şekilde yapabilmeleri için iş ve işçi sağlığı ve güvenliği kapsamında en önemli görev iş güvenliği ayakkabılarındadır.

Base iş ayakkabıları farklı özellikleri ve standartları sayesinde hemen her sektöre inşaat, madencilik, sanayi, tarım, ağır endüstri, laboratuvar ve daha birçok sektöre uygun modelleri bulunmaktadır.
Geniş ürün yelpazesi ile her iş ortamına uygun iş ayakkabısı mevcuttur. Base iş ayakkabıları ayak güvenliğinin yanı sıra konfor ve estetiği de ön planda tutarak son teknoloji ile özenle üretilmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.