Yeni Tip Özel Güvenlik Kıyafetleri

19-12-2022 10:45
Yeni Tip Özel Güvenlik Kıyafetleri

Yeni Tip Özel Güvenlik Kıyafetleri


Kamu kurumlarında görev yapan özel güvenlik personeli için uzun süredir beklenen yeni kıyafet türleri geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Çalışanların giyeceği üniformaların şu anda hangi özel güvenlik görevlisi tarafından kullanılacağı netleşti.

Peki kamu kurumları gibi özel koruyucu giysiler için üniforma alırken nelere dikkat edilmelidir? Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yeni yönergede, özel güvenlik personeli için yeni üniformaların renk ve şekilleri ile kumaş ve üretim özellikleri ayrıntılı olarak açıklanıyor.

Sonuç olarak, uzun yıllar ağırlıklı olarak omuzları dolgulu güvenlik gömlekleri, kanvas pantolonlar ve ayakkabılar giyen özel güvenlik görevlilerinin artık T-shirt ve sweatshirt gibi yeni tip giysiler giyecekleri, yüksek kaliteli DryTouch güvenliği sağlandığı belirtildi. Kargo cepli pantolon, dayanıklı deri çizme ve polar güvenlik yeleği.

Yeni güvenlik üniforması alırken renk ve şekil konusunda kafa karışıklığı yaşamamak için kumaş ve işçiliğinin çok detaylı şartlarına uyulmalı, taklit ve orijinal olmayan ürünlerden kaçınılmalıdır. resmi makamlarca yayınlanan şartnamelere uygun özel güvenlik kıyafetlerinin satın alınmasını sağlamak. Burada size yardımcı olabilecek bazı ipuçlarını paylaşıyoruz. Yeni özel kısa ve uzun kollu güvenlik tişörtlerinin kumaşında yeni kıyafet yönetmeliğinde belirtildiği gibi 5 kanallı nefes alabilen polyester kullanılıp kullanılmadığını satıcıya sorun ve orijinal olduğuna dair bir sertifika isteyin.

Yaz ve kış kampanyalarında kullanılan yırtılmaz kumaşın şartnamede belirtilen kalitede üretilip üretilmediğini satıcıya sorun ve kumaş analiz raporu isteyin. Yeni özel koruyucu giysilerden biri olan özel güvenlik botunun şekle uygun olduğundan emin olun ve tek teknolojinin yapışkan tabanın çift yoğunluğu olduğuna dair bir sertifika veya rapor ibrazını gerekli kılın. Özel güvenlik kıyafeti üniformasının bir parçası olan emniyet yeleğinin, su geçirmez bir ceket üzerinde yeni kıyafet yönetmeliğinde paylaşılan görselle aynı şekle sahip olduğunu kontrol edin ve fermuarların kullanıldığından emin olun.

Özel güvenlik kıyafeti üniformasının bir parçası olan özel güvenlik yeleklerinin iç ve dış ceketlerinin silah kullanımına uygun yan cepleri olup olmadığını belirleyin. Satıcıya yeni özel güvenlik t-shirt, yağmurluk, ceket ve montlarının renklerinin yeni çalışan kıyafet yönetmeliğinde belirtilen pantone kodlarına uygun olup olmadığını sorun Kamu tesislerinde çalışan özel güvenliğin uyumlu olmadığı ve mümkünse laboratuvar testleri istenmektedir. Kumaş renginin uyumlu olduğunu göstermek için. Yeni haliyle oldukça detaylı bir hale gelen özel güvenlik üniformaları, satın alma aşamasında daha detaylı ele alınması gereken bir süreç haline gelse de artık kolluk kuvvetlerinin yardımcı unsuru olarak görülen özel güvenlik görevlileri de giyecekler. belli kaliteli giysiler giyecek ve halkın karşısına çıkacak, mekanlarda özel güvenliği ayırt etmeleri daha kolay olacaktır.

Kamu kurumları olarak, çalıntı üniformaların çalışan sağlığına olumsuz etkilerinin olmaması yıpranmış veya orijinal olmaması ve bunun gibi istenmeyen durumların yaşanmaması için yeni yayınlanan kıyafet yönetmeliğine uygun üniformalı kişisel güvenlik kıyafeti satın almak için bizden bilgi talep edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.